Eskişehir'de berber ve kuaförlerden "haftada 3 gün" talebi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de berber ve kuaförlerden "haftada 3 gün" talebi
A
a

Esnafın dükkânlarını koronavirüs salgınından kaynaklı yaklaşık bir aydır kapalı tuttuğunu hatırlatan Berber ve Kuaförler Odası Eskişehir Şube Başkanı Fethi Özakara, uzun süreden beri esnafın mağdur olduğunu belirterek işyerlerinin şartlı olarak faaliyet göstermek istediğini söyledi.

Eskişehir haberleri

Berber ve kuaförlerin salgından kaynaklı Mart ayının ortalarından itibaren kapalı olduklarını ifade eden Özkara, “Çok sıkıntılı bir dönem geçirmekteyiz. Bu zorlu süreçte artık esnafımızın da daha fazla gücü kalmadı. Bizler, bayramdan önce hafta da 3 gün olmak üzere iş yerlerimizi sosyal mesafe kuralına uyarak açmak istiyoruz. Haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri korumalı bir şekilde saat başı bir müşteri almak üzere kontrollü bir şekilde halkımıza hizmet vermek istiyoruz. Böylelikle meslektaşlarımız biraz olsun içine düştü maddi sıkıntıdan kurtulacak, hem de kaçak tıraşların önüne geçilebilecek. Talebimizin dikkate alınmasını istiyoruz” dedi.
1000
icon
vatandaş 27 Nisan 2020 16:10

randevu sistemi ile çalışılabilir. sadece berber ve müşteri olmak suretiyle dükkanın içinde 3 . kişi olmaksızın olabilir. berber arkadaşta tulumunu giyer maskesini taktıktan sonra ne sıkıntı olabilirki. Hem berberler ekonomik olarak çökmez bizde tabiri caiz ise papaz gibi olmaktan kurtuluruz.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi