Eskişehir'de AK Parti o ilçe için karar veremedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de AK Parti o ilçe için karar veremedi!
A
a

AK Parti’li Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığı sürecinin devam ettiğini belirterek, “Şu anda AK Parti Genel Merkezince Odunpazarı Belediye Başkan adaylığı için verilmiş bir karar yok” dedi.

Sütiş Eskişehir
Özkan Alp, Yenigün gazetesine yaptığı açıklamada, üç dönemdir Beylikova ilçesinde belediye başkanı olarak hizmet verdiğini, artık Odunpazarı’nda hizmet vermek istediğini kaydetti.

AK Parti’den Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığı müracaatının olduğuna dikkati çeken Alp, şöyle konuştu:

“Şu anda AK Parti Genel Merkezince Odunpazarı Belediye Başkan adaylığı için verilmiş bir karar yok. Eskişehir merkez ilçe belediye başkan adaylarının gelecek hafta açıklanması bekleniyor. Odunpazarı’nda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelip sorunlarını ve yapılması gerekenleri konuşuyorum. Göreve getirilmem durumunda iktidar gücünü arkama alıp Odunpazarı ilçesinde önemli hizmetler yapacağıma olan inancım tam. Sık sık AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz Ayşen Gürcan ile milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Nebi Hatipoğlu ile istişarelerde bulunuyoruz. Son kararı parti genel merkezimiz verecek. Bu kararı bekliyoruz.”
Kaynak : Sümeyra Balcı
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
eses 18 Ocak 2024 11:41

burhan sakallı diyorum.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi