Edinilen bilgilere göre, Merkez Osmaniye mahallesinde yaşanan olayda bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı N.Y’nin yakın arkadaşı Yusuf Akkaya ile ilişkisi olduğunu öğrenen Hakan Ö. isimli genç çılgına döndü.
İddiaya göre Hakan Ö. eski sevgilisini bir süre takip ettikten sonra yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Yusuf Akkaya’nın evine girdiğini gördü. Bir süre sonra eski sevgilisi N.Y’nin peşinden eve giren Hakan Ö. çift ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüşünce iddiaya göre Hakan Ö. yanında bulunan kesici alet ile önce Yusuf Akkaya’ya sonrada N.Y’ye saldırdı. Eski sevgili ağır yaralanırken Yusuf Akkaya olay yerinde hayatını kaybetti.
Öte yandan sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede olay yerinde hayatını kaybeden Yusuf Akkaya'nın cinsel organın da kesilmiş olduğu ortaya çıktı.
Cinayeti işleyen Hakan Ö. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy