Eğlence mekanında silahlı kavga dehşeti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eğlence mekanında silahlı kavga dehşeti
A
a

İzmir’in Bornova ilçesinde yan yana eğlence mekanlarının bulunduğu toplu alanda meydana gelen silahlı kavgada, 1 kişi bacağından vuruldu. Polis ekipleri tedbiren diğer mekanları boşaltırken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı

Sütiş Eskişehir
İzmir’in Bornova ilçesinde yan yana eğlence mekanlarının bulunduğu toplu alanda meydana gelen silahlı kavgada, 1 kişi bacağından vuruldu. Polis ekipleri tedbiren diğer mekanları boşaltırken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Olay, saat 00.30 sıralarında Kazımdirik Mahallesi’nde eğlence mekanlarının toplu bir şekilde bulunduğu komplekste meydana geldi. Edinilen bilgiye göre H.U., eğlenmek için girdiği eğlence mekanında bir kadını taciz ettiği iddiasıyla dışarı çıkartıldı. Burada yaşanan tartışmanın ardından H.U., mekan çalışanlarını tehdit ederek bölgeden ayrıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra elinde tabancayla ortak alana gelen H.U.’yu gören başka bir mekanın çalışanları, H.U.’yu darbetmeye başladı. Yaşanan arbedede H.U.’nun tabancasının ateş alması sonucu K.A. adlı bir kişi bacağından yaralandı.

Panik yaşandı, polis mekanları boşalttı
Durumun bildirilmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan K.A., sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Silahla eğlence mekanı önüne gelen ve tabancanın ateş alması sonucu bir kişinin yaralanmasına sebep olan H.U. ise suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı. Ortak alanda bulunan eğlence mekanları ise tedbir amacıyla boşaltılırken, silah sesleri ve kavgayı duyan müşteriler büyük panik yaşadı.
Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi