DiYARBAKIR VE ŞIRNAK'TA 9 ASKER ŞEHİT OLDU

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç DiYARBAKIR VE ŞIRNAK'TA 9 ASKER ŞEHİT OLDU
A
a

Ankara'da 28 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının şoku yaşanırken...

Diyarbakır ve Şırnak'tan da acı haberler geldi. Diyarbakır'da askeri aracın geçisi sırasında meydana gelen patlamada 7 asker şehit oldu. İdil'deki operasyonlarda ise 1 asker ve 1 polis şehit oldu.
TSK'nın internet sitesinde İdil'deki operasyonlara ilişkin şehit bilgileri şöyle açıklandı:

"18 Şubat 2016 Perşembe günü Şırnak ili İdil ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.05’de şehit olmuşlardır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

DİYARBAKIR'DA 7 ŞEHİT
Diyarbakır Lice Karayolu'nda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. El yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle gerçekleştirilen saldırıda 6 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Hastaneye kaldırılan askerlerden biri daha kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıda şehit olanların sayısı 7'ye yükseldi.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi