Dorsesi çıkarılıp Türk bayrakları ve renkli şeritlerle süslenerek gelin arabası yapılan tırın direksiyonuna geçen Yaşar Karataş (24), konvoyla Yıldıztepe Mahallesi Dumlupınar Caddesi'nde oturan gelin Yıldız Erayık'ın (23) evine geldi.
Dua ve tekbirler eşliğinde babaevinden uğurlanan gelin, süslenen tıra bindi. Konvoyla yapılan mahalle turunun ardından ise damat evine geçildi.
Yaşar Karataş, Yıldız Erayık ile yaklaşık 1 yıl önce tanıştıklarını söyledi.
Bir süre sonra evlenmeye karar verdiklerini belirten Karataş, "Düğünde gelin arabası olarak genelde insanlar otomobili kullanıyordu. Ben de bir farklılık yapmak istedim. Mesleğimden dolayı kullandığım tırı gelin arabası yapmaya karar verdim. Tır, yaklaşık 4 saatte hazırlanarak gelin aracı yapıldı. Birbirini seven herkesin evlenmesini tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.
Yıldız Erayık ise sevdiğine kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirerek, "Çok heyecanlıyım. Eşim, gelin arabası olarak kullandığı tırı tercih etti. Çok mutluyum." dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İyi niyetin istismarına izin vermeyelim!
Seval Erci
CHP’ye geri dönüş mümkün mü?
Kerem Akyıl
Acı olaylar yaşanmasın huzurumuz kaçmasın!
Kaan Özcan
Asıl tehlike burada!
Tarkan Demir
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu