Porsuk Çayı çevresindeki yürüyüş yolları, kafeler ve dinlenme alanları, günün en sıcak saatlerinde önceki günlere göre daha sakin kaldı. Yüksek sıcaklık nedeniyle vatandaşların büyük bölümü güneş altında uzun süre vakit geçirmek yerine gölgelik alanları tercih etti.
Adalar'da bulunan ağaç altları, nehir kenarındaki oturma alanları ve kafe terasları gün boyunca serinlemek isteyen vatandaşların uğrak noktası oldu. Bazı vatandaşlar kısa yürüyüşlerle vakit geçirirken, bazıları ise gölgede dinlenmeyi tercih etti.
Hava sıcaklığının düşmeye başlamasıyla birlikte Adalar Bölgesi yeniden hareketlenmeye başladı. Esnaf, yaz sezonunun ilerleyen günlerinde hem kent sakinlerinin hem de şehre gelen ziyaretçilerin ilgisinin artmasını beklediklerini ifade etti. Bölge, yaz akşamlarında Eskişehirlilerin en çok tercih ettiği sosyal yaşam alanlarından biri olmayı sürdürüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Kurt’un CHP’den istifa zamanı sürpriz değilmiş!
Tarkan Demir
Çifteler, Seyitgazi sırada, Alpu ve Büyükşehir daha sonra
Kerem Akyıl
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Geçim zorlaştı…
Seval Erci
Pişmanlıkların gölgesinde kalan hayat
Ümit Polatbaş
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy