Bu kadarı da pes dedirtti! Aynı fotoğraf 4 farklı hastane...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu kadarı da pes dedirtti! Aynı fotoğraf 4 farklı hastane...
A
a

Tüm dünyayı kasıp kavuran Korona virüs vakasının ardından Sağlık Bakanlığı'nın aldığı önlemlerle diğer ülkelere örnek olmasına rağmen, sosyal medyada ses ve fotoğraflarla yayılan korku ve panik havası bu kadarına pes dedirtti.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz hafta Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde, umreden döndüğünde öksürük şikayeti artan hastanın korona virüs şüphesiyle hastanede izole edilerek müşahede altına alınması ve taburcu edilmesi görüntüleri üzerinden günler geçmesine rağmen sosyal medyada yeni çekilmiş gibi paylaşılırken dün de başka bir fotoğraf yayılmaya başladı.



Bunun en son örneği Bursa'da yaşandı. Sosyal medyada 4 Mart’ta paylaşımı yapılan bir kare fotoğraf, üzerinden 10 gün geçtikten sonra Bursa’da 4 farklı hastanenin ismi kullanılarak tekrar yayılmaya başladı.



Uludağ Üniversitesi, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mudanya Devlet Hastanesi ve İnegöl Devlet Hastanesi isimleri ile paylaşılan fotoğraflar sosyal medyada panik ve korku havası verirken yetkililer Bursa’da virüsle alakalı herhangi bir vakanın söz konusu olmadığı ve resmi kurumlar dışındaki açıklamalara itibar edilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.






Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 14 Mart 2020 19:46

Bunların ana babası kim acaba? Hangi zihniyetin çocuğu.

0 1 Cevap Yaz
Hani 14 Mart 2020 12:19

Yahu insanlar zaten paranoyak oldu, birde bu internetteki felaket tellalları çıktı ortaya. Yemin ederim tam sopalık bunlar, 2 3 tane like uğruna yapılana bak! Devletin acilen facebook denen yozlaşmış internet mecrasına dur demesi lazım. Yeter artık bıktık bunlardan, ölmeyen adamlara bile ayda 2 kere öldü diyor bunlar. Sağlam bir hapis cezası veya para cezası bu yalancıları hizaya getirebilir diye düşünüyorum...

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi