Bilecik'te zabıta affetmedi: Güzellik merkezlerinden yüzlerce ürün toplatıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik'te zabıta affetmedi: Güzellik merkezlerinden yüzlerce ürün toplatıldı!
A
a

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki güzellik merkezlerinde yaptıkları denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş 400’ü aşkın ürünü topladı ve halk sağlığı için önlem aldı.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren güzellik merkezlerini kapsamlı şekilde denetledi. Temizlik ve çalışma şartları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştiren ekipler, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri fark ederek gerekli işlemleri başlattı.

400’ü aşkın ürün toplandı

Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev, “Denetimlerimizde farklı güzellik merkezlerinde toplam 400’ü aşkın son kullanma tarihi geçmiş ürüne el koyduk. Halk sağlığı için denetimlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Halkın bilinçlenmesi istendi

Öndersev, vatandaşların da bu tür mekanlarda karşılaştıkları olumsuz durumları zabıtaya bildirmesini isteyerek, “Halkımızın sağlığı bizim için öncelikli. Denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Zabıta ekiplerinden kararlılık mesajı

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığına yönelik denetimlerin sadece güzellik merkezleriyle sınırlı kalmayacağını, gıda ve hizmet sektörünün birçok alanında da etkin kontroller gerçekleştirmeye devam edeceğini açıkladı.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi