Bilecik’in Söğüt ilçesinde ıslak yol, bir otomobilin kontrolden çıkarak kaza yapmasına sebep oldu. Edinilen bilgilere göre, M.Y. yönetimindeki 06 DTG 636 plakalı otomobil, Eskişehir istikametinden Söğüt’e doğru ilerlerken Zemzemiye köyü yol ayrımı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan H.Y. ve Ö.Y. hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bozüyük Devlet Hastanesi’ne sevk etti.
Emniyet ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgeyi incelemeye alırken, soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, sürücüleri özellikle ıslak ve kaygan yollarda dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
TOKİ işi ticarete çevirdi!
Tarkan Demir
Gazeteciler gününü kutlamıyoruz
Kerem Akyıl
Tepebaşı’nda güvenli yaşam alanı
Seval Erci
Bu şehir Eskişehirspor’la nefes alıyor
Ümit Polatbaş
Halk somut adım istiyor!
Kaan Özcan
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu