yandex

Bilecik'te hafta sonu Küçükelmalı Tabiat Parkı doldu taştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik'te hafta sonu Küçükelmalı Tabiat Parkı doldu taştı
A
a

Bilecik'in Pazaryeri ilçesindeki Küçükelmalı Tabiat Parkı, hafta sonunda binlerce doğaseveri ağırladı. Piknik alanları, trekking parkurları ve karavan kamp alanlarında yoğunluk yaşandı.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı, hafta sonunda ziyaretçi akınına uğradı. Sıcak havayı değerlendirmek isteyen binlerce kişi, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak için tabiat parkına geldi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren alana gelen vatandaşlar göl manzarası eşliğinde piknik yaptı, yürüyüş parkurlarında doğayla iç içe vakit geçirdi. Çocuklar oyun alanlarında eğlenirken aileler de parkın sakin atmosferinde dinlenme fırsatı buldu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin de hafta sonunu parkta geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Misafirlerle sohbet eden Tekin, bölgenin farklı şehirlerden yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Tekin, "Küçükelmalı Tabiat Parkı'na Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgelerinden birçok misafir ağırlıyoruz. Trekking alanımız, karavan kamp alanımız ve mesire piknik alanımız doldu taştı. Havaların ısınmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde daha fazla misafir bekliyoruz" dedi.

ZİYARETÇİLERDEN TAM NOT

Tabiat Parkı'na Bursa'nın İnegöl ilçesinden gelen Kamil Barut ise bölgenin doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirterek, benzer sosyal yaşam alanlarının kendi şehirlerinde de oluşturulmasını istediklerini söyledi.

Ziyaretçiler, Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın temiz havası, doğal güzellikleri ve sunduğu sosyal imkanlarla Bilecik'in önemli cazibe merkezlerinden biri olduğunu ifade etti.

Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...