Bilecik’in Bozüyük ilçesi İçköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 2 yaşındaki Mir Ali Ç., evde bulunduğu sırada masa üzerinde bırakılan çamaşır suyundan içti. Durumu fark eden aile, çocuğu vakit kaybetmeden Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi’ne götürdü.
Hastanede yapılan ilk kontrollerde küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Sağlık ekiplerinin tedbir amaçlı gözlem ve müdahalesinin sürdüğü öğrenildi.
Olay sonrası çocuğun annesi Gülcan Ç.’nin hastanede ifadesinin alındığı ve herhangi bir şikâyetçi ya da davacı olmadığını beyan ettiği belirtildi.
Yetkililer olayla ilgili inceleme başlatırken, ev içi temizlik malzemelerinin çocukların erişemeyeceği alanlarda bulundurulması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
CHP Eskişehir örgütünün grup toplantısı refleksi!
Tarkan Demir
Özgür Özel yalan söylemiş
Kerem Akyıl
CHP'ye muhalefet yaptırmıyorlar!
Kaan Özcan
Turizm için ortak mücadele şart
Seval Erci
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy