Kazanın, O.K. (72) idaresindeki 16 ZR 087 plakalı kamyonetin kavşağa kontrolsüz şekilde girmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar oluşurken, otomobil ve kamyonette bulunan kişiler yaralandı.
Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü B.Ü. ile araçta yolcu olarak bulunan C.İ. (33) ve A.A. (34), kamyonet sürücüsü O.K. ile yanında yolcu olarak bulunan S.S.G. (56) hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza sonrası polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Kazaya ilişkin inceleme başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy