Bayramın ilk 2 günü yağış bekleniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayramın ilk 2 günü yağış bekleniyor
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Meteoroloji Mühendisi Yusuf Uğur Yüce, bayramın ilk günü akşam saatlerinde başlayacak olan sağanak yağışın, 2'nci günde de devam edeceğini söyledi.

Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Yüce, bölge genelinin, bayramın ilk günü akşam saatlerinde serin bir havanın etkisi altına gireceğini söyledi. Yüce, “Bayramın birinci günü akşam saatlerinde başlayacak olan sağanak yağışların, aralıklarla bir sonraki güne kadar devam edeceğini tahmin diyoruz” dedi.



Sıcaklıklar bayramın 3. günü mevsim normallerine dönecek
Salı gününden sonra yağış beklentilerinin olmadığını ve sıcaklıkların 3 ile 5 derece azalarak mevsim normallerine düşeceğini aktaran Yüce, “Mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışla birlikte bayramın 2. gününde itibaren azalarak mevsim normallerinde seyredeceğini tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi