Afyonkarahisar Valiliği, 18 Mart itibariyle bölgeyi etkisi altına alacak soğuk ve yağışlı hava koşullarıyla ilgili uyarı yaptı. Yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının 10-15 derece arasında düşmesi bekleniyor.
Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli illerinin 18 Mart 2025 Salı gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı hava dalgasının etkisi altına gireceği duyuruldu. Sıcaklıkların, Salı günü bölgede hissedilir derecede 10-15 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.
Açıklamada, soğuk ve yağışlı havanın 24 Mart 2025 Pazartesi gününe kadar etkili olacağı ifade edilirken, yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacağı belirtildi. Çarşamba gününden itibaren ise iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
Afyonkarahisar Valiliği, vatandaşları soğuk hava ve olası kar yağışı nedeniyle tedbirli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca, sürücüler için de karla mücadele ekiplerinin hazır beklediği ve dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Kerem Akyıl
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy