Olay, sabah saatlerinde Sapanca ilçesi Muradiye Mahallesi Soğucak Yaylası yolu üzerindeki ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erenler ilçesinden iki kardeşiyle birlikte kestane toplamak için bölgeye gelen Durmuş Duran (66), araçlarını yol kenarına park ettikten sonra ormana girdi.
Bir süre sonra kardeşlerinden ayrılan Duran’dan haber alamayan yakınları, çevrede arama yapmaya başladı. Arama çalışmaları sırasında Duran, ormanlık alanda yerde hareketsiz halde bulundu.
İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Durmuş Duran’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Arazinin eğimli ve engebeli olması nedeniyle Duran’ın cansız bedeni, AFAD ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.
Olay yerindeki incelemelerin ardından Duran’ın cenazesi Sapanca İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenazenin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildiği öğrenildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’in evladı
Kerem Akyıl
Bütün suç Talat Yalaz’da!
Tarkan Demir
Annelere tam destek
Seval Erci
Halk somut adım istiyor!
Kaan Özcan
Sayfaların arasında unutulan hayatlar
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu