Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, Interreg NEXT MED programına sunulmak üzere, Eber Gölü ve Akarçay Havzasını kapsayan çevresel restorasyon ve sürdürülebilir kalkınma projesi hazırlığına başlandı.
Valilik koordinasyonunda yürütülen projede, alanında uzman akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.
İlk toplantı, Vali Yardımcı Vekili Ali Arıkan başkanlığında gerçekleştirildi.
Bu süreçte proje ekibi, çevre ve tarım sektöründeki tüm paydaşlarla iş birliği yaparak bölgenin su kaynaklarını koruma, tarımsal sürdürülebilirliği artırma ve ekoturizmi teşvik etme hedeflerine odaklanacak.
Diğer yandan Interreg NEXT MED Programı kapsamında bölgesel kalkınmaya yönelik projeler hazırlamak isteyen kurum ve kuruluşlar için 4 Şubat 2025'te bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Hani özelleşmeyecekti?
Kerem Akyıl
Yeni Parti ile Eskişehir’de değişecek siyasi denklem!
Tarkan Demir
Biz ne yiyoruz?
Kaan Özcan
Öğrenci kentiyiz!
Seval Erci
Gençliğin yakıştığı şehir
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy