Afyonkarahisar jandarmasından sahte alkol üreticisine baskın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar jandarmasından sahte alkol üreticisine baskın
A
a

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Başmakçı ilçesinde sahte alkol üretimi yapan bir kişiye yönelik operasyon düzenledi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Başmakçı ilçesine bağlı Akkoyunlu köyünde düzenledikleri operasyonda sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen bir kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, köyde ikamet eden A.K. isimli şahsın kaçak ve sahte alkol üreterek satışını yaptığı yönünde istihbarat alan Jandarma ekipleri, adli makamlardan alınan arama kararıyla şüphelinin evine ve eklentilerine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, sahte alkol üretiminde kullanılan malzemelerin yanı sıra ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon çerçevesinde etil alkol ve alkol üretim kitlerinin yanı sıra bir adet ruhsatsız tabanca, beş adet ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda tabanca fişeği ve av tüfeği kartuşu bulundu. Ayrıca hassas terazi, bir miktar esrar ve uyuşturucu kullanma aparatı da ele geçirilenler arasında yer aldı.

Şüpheli A.K. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Kaynak : İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi