Ahmet Ataç 15 02 2024

Afyonkarahisar’Da Gıda Denetimleri Arife Günü De Sürdü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Gıda Denetimleri Arife Günü De Sürdü
A
a

Afyonkarahisar İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Gıda Üretimi Ve Satışı Yapan İş Yerlerine Yönelik Yaptığı Denetimler Arife Günüde Sürdürdü.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik yaptığı denetimleri arife günü de sürdürdü.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bayram nedeniyle tüketimi artan gıda ürünlerinde yapılan denetimlere hız verdi. Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“Ülkemizde üretilen ve satışa sunulan gıda maddelerinin güvenirliliğine yönelik denetimler il bazında hazırlanan aylık denetim programları ile bakanlığımızca ürün ve riskler bazında hazırlanan yıllık denetim programları çerçevesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir.
Ramazan bayramı nedeniyle tüketimi artan unlu mamuller, tatlı, şeker ve şekerli mamuller üretim, satış yerleri ile gıda satış ve toplu tüketim yerlerinin gıdaların ve hammaddelerin son tüketim tarihi, muhafaza koşulları ile etiket bilgileri İl Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlilerince resmi kontrol yapılarak denetimleri gerçekleştirilmektedir.”
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi