İhsaniye İhsan Ören Taşımacılık Ltd. Şti., 28 Mart-2 Nisan 2025 tarihleri arasında başvuru kabul ederek şoför alımı yapacağını duyurdu. Şirket, yolcu taşıma alanında çalışacak geçici süreli bir şoför arayışında.
Başvuru Koşulları
Başvurular için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, kamu haklarından mahrum olmamak gibi genel şartlar aranırken, başvuran kişilerin en az ilköğretim mezunu olması ve İhsaniye'de ikamet etmesi gerekmekte. Ayrıca başvuranların 20-55 yaş aralığında olması şartı da bulunuyor.
Çalışma Şartları ve Başvuru
Çalışma süresi 5 ay 29 gün olan bu pozisyonda, çalışma saatleri 08:30-17:30 arasında olacak. Başvurular, İhsaniye’nin Hürriyet Mahallesi Tarlalı Sokak’taki ofisine yapılacak. Mülakat, 3 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.
Başvuru için gerekli belgeler arasında kimlik fotokopisi, vesikalık fotoğraf, adli sicil belgesi, nüfus kayıt örneği, sağlık raporu ve ikametgah belgesi yer alıyor.
Başvuru Adresi ve İrtibat
Başvurular Hürriyet Mah. Tarlalı Sok. Kapı No:1 A, İhsaniye, Afyonkarahisar adresine yapılacak. Adaylar, 0541 379 77 43 numaralı telefondan şirket yetkilisi Hatice Cakan ile iletişime geçebilir.










Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor
