19 Mayıs ilçesi Engiz Mahallesi’nde yaşayan Ömer Ali Koçbıyık, motosiklet üzerinde adeta şov yapıyor. Yaşıtları oyuncakla oynarken, o engebeli arazilerde, trafiğe kapalı alanlarda motosiklet sürüyor. İleride motosiklet yarışçısı olmak isteyen minik Ömer Ali’nin istediği, kullandığı araçlarla dikkatleri üzerine toplayan minik Zayn ile birlikte motosiklet sürmek.
3 nesildir motosikletçi olduklarını söyleyen baba Fatih Koçbıyık, "Babam, ben ve Ömer Ali, 3 nesildir motosikletçiyiz. Onu elimizden geldiğince yetiştirmeye çalışıyoruz. Ağabeyim ilk önce Ömer Ali’ye pedalsız denge bisikleti yaptı. Ona binerken akabinde motosikleti sürmeye başladı. Bu küçük motosikleti sürünce ve farklı hareketler yapmaya başlayınca artık benzinliye geçmesi gerektiğini düşündük. Gazı, freni her şeyi öğrenmişti. Elimizden geldiğince trafiğe kapalı alanlarda güvenlik kıyafetlerini de giydirerek sürüş yapmasını sağlıyoruz. Bayağı yeteneği var. Biz sadece çocuğa imkan sunduk. Yaptığı tüm hareketler kafasında kurarak veya sosyal medyada görerek yaptığı hareketlerdir. Zayn’ın videolarını izliyoruz. Daha önce bir buluşma ayarlamıştık fakat bir fırsat olmadı. İnşallah ilk fırsatta Zayn ile tanışarak beraber sürüş yaparlar" dedi.
Ömer Ali Koçbıyık ise, "Motosiklet sürmeyi kendim öğrendim. Çalıştım, çalıştım, çalıştım ve öğrendim. Kasksız ve korumasız sürmeyi sevmiyorum. Zayn’ın videolarını izliyorum ve onunla motosiklet sürmeyi istiyorum" diye konuştu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Vız gelir tırıs gider!
Tarkan Demir
Kurt: Kayyum İl Başkanını tanımam
Kerem Akyıl
Trafiği sıkıştıran büyük araçlar!
Kaan Özcan
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy