yandex

“Eskişehirspor’da rot balans ayarları bozuk”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç “Eskişehirspor’da rot balans ayarları bozuk”
A
a

TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Eskişehirspor’un son maçtaki performansını ES TV'de canlı yayınlanan 90+3 programında eleştirdi. Takımın mücadele gücünün yetersiz kaldığını ve sahada organizasyon sorunu yaşandığını belirten Bingöl, mevcut tabloyu “rot balans ayarları bozuk” sözleriyle değerlendirdi.

Eskişehirspor’un son maçtaki performansını değerlendiren TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, takımın sahadaki mücadele gücünün beklentilerin altında kaldığını söyledi.

Bingöl, siyah-kırmızılı ekibin oyun içerisinde organize olmakta zorlandığını ve zaman zaman üç pası dahi arka arkaya yapamadığını ifade etti.

“Defansta uyum, hücumda üretkenlik yok”

Takımın hem savunmada hem de hücumda sorunlar yaşadığını belirten Bingöl, defans hattında yeterli uyumun bulunmadığını, hücumda ise üretkenliğin düşük kaldığını söyledi.

Bingöl, Eskişehirspor’un oyun içerisinde ne yapmak istediğinin zaman zaman belli olmadığını dile getirdi.

Beykan Şimşek değerlendirmesi

Bingöl, özellikle Beykan Şimşek’in saha içerisinde fazla sorumluluk üstlendiğini belirtti.

Beykan’ın rakip oyuncular, hakem ve zaman zaman takım arkadaşlarıyla yaşanan sorunlarda sürekli devreye girmesinin futbolcunun asli görevini geri plana ittiğini savunan Bingöl, “Futbolcunun asıl görevi sahada futbol oynamaktır” dedi.

Beykan Şimşek’in maçın ardından yaptığı özür açıklamasını da değerlendiren Bingöl, “Bana göre burada özür dileyecek en son kişi Beykan’dır” ifadelerini kullandı.

“Eskişehirspor’un rot balans ayarları bozuk”

Eskişehirspor’daki mevcut tabloyu çarpıcı bir ifadeyle değerlendiren Bingöl, takımın “rot balans ayarlarının bozuk” olduğunu söyledi.

Bingöl, “Kimin ne yaptığı belli değil” diyerek takım içerisinde organizasyon ve görev paylaşımı konusunda sorun bulunduğunu dile getirdi.

“Somut adımlar atılmalı”

Eskişehirspor’un artık yalnızca özür ve açıklamalarla gündemi geçiştirmemesi gerektiğini belirten Bingöl, çözüm için somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

Bingöl, “Şu aşamadan sonra yapılacak tek şey bu takımı bir an önce ayağa kaldırmak için somut adımlar atmak” diye konuştu.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...