Ziraat Odası'nda Uzun dönemi başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ziraat Odası'nda Uzun dönemi başladı
A
a

Tepebaşı Ziraat Odası’nın 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. İki listeli seçimlerde Tepebaşı Ziraat Odası’nın yeni Başkanı Kurtuluş Uzun oldu.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Ziraat Odası’nın 3. Olağan Genel Kurulu Yunus Emre Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi düğün salonunda gerçekleşti. Seçimlerde mevcut Başkan Süleyman Buluşan ve Kurtuluş Uzun yarıştı. Başkan Buluşan 43 oy alırken; 47 oyla Kurtuluş Uzun Tepebaşı Ziraat Odası'nın başkanı oldu.

"ÇİFTÇİLERLE DAHA GÜZEL ÇALIŞACAĞIZ"
Genel kurulda her iki isim de yapılan faaliyetlerden bahsetti. Başkan adayı Kurtuluş Uzun başkan olduğu takdirde çiftçilerle daha güzel çalışmak istediklerini kaydederek, “Seçimimiz Tepebaşı Ziraat Odamıza hayırlı olsun. İnşallah borsalarımızda sıkıntılarımız var. İnşallah bunları çözmek istiyoruz. Çiftçilerimizle daha güzel çalışmak istiyoruz. Gübre, mazot olsun bu sıkıntıları çözmek istiyoruz. Ayda bir delegelerimizle bir toplantı yapmak istiyoruz. Başkan seçilirsek hayırlısıyla bunları gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.
ZİRAAT ODASINDA UZUN DÖNEMİ BAŞLADI 1.2.2023
"ÜRETİCİMİZE DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"
Üreticinin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizen, Mevcut Başkan Süleyman Buluşan, “3. Genel Kurulumuzu yapmaktayız. Allah nasip ederse tekrar 2023-2027 görevimizde yapmak istediklerimiz, bu zamana kadar yaptıklarımız ve bundan sonraki yeni projelerle inşallah delegelerimizle, üreticimizle beraber çiftçimiz için elimizden gelen neyse yapacağız. Tabi bu saatten sonra ülkemizde hakikaten ekonomiden kaynaklı zirai girdilerimizde falan büyük bir dalgalanma var. Her ne kadar devletin büyük destekleri de olsa burada yeterlilik olmayan şu var. Üreticiyi verilen destek bir şekilde gidiyor. Bunlar bir takım firmalar ve bayiler tarafından parsellenmektedir. Bu inşallah bir şekilde çözülecek. Çünkü artık bir şekilde üretime devam etmemiz gerekiyor. Pandemiden dolayı gelen ekonomik dalgalanmayla çiftçimiz çok etkileniyor. İnşallah hayırlısıyla bunu bitiririz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Tepebaşı Ziraat Odası Genel Kurulunda Başkan seçilen Kurtuluş Uzun’un yönetimi şu isimlerden oluştu: “Sinan Sivrikaya, Kazım Ekersoy, Doğan Kılınç, Cemal Akça, Ali Aksoy.”

 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi