Yattığım yerden paramı alırım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yattığım yerden paramı alırım
A
a

Başkan Halil Ünal’ın takımdan gönderdiği Erkan Zengin, bonservisini bedelsiz alamadığı için Başkan Halil Ünal’a resti çekti.

Sütiş Eskişehir
1.5 yıllık, toplam 1.5 Milyon Avroluk sözleşmesinin olduğunu, gerekirse bir yere gitmeden, Eskişehir’de kalarak bu parayı alabileceğini söyleyen oyuncu ile, Ünal arasında ipler iyice gerildi.
 
ERKAN KRİZİ
Erkan Zengin’i takımdan gönderen Eskişehirspor yönetimi, daha büyük bir krizle ortada kaldı.
Pazartesi günü oyuncuyla yollarını ayıran ve transfer edilmesine karar veren yönetim, salı günü Alanyaspor ile anlaşan oyuncuya, bonservisini bedelsiz vermediği için, kriz çıkmasına neden oldu.

BAŞKANA, RESTİ ÇEKTİ
Takımdan gönderilme şokunu ardından, bu kez de transferi önüne çekilen bonservis bedeli yüzünden kulübü zor durumda bırakmaya hazırlanan Erkan, Başkan Halil Ünal’a resti çekti.

YATTIĞIM YERDEN PARAMI ALIRIM
Bonservisinin bedelsiz verilmemesi halinde, Eskişehirspor ile olan toplam 1.5 Milyon Avroluk, 1.5 yıllık sözleşmesini kullanarak bir yere gitmeyeceğini söyleyen oyuncu, gerekirse U21 takımıyla antrenmana çıkar, bu parayı alırım restiyle Başkan Halil Ünal’a mesaj gönderdi.

ÜNAL’IN HAMLESİ NE OLACAK?
Transfer döneminin bitmesine 5 gün kala Erkan Zengin krizi ile karşı karşıya kalan Başkan Halil Ünal’ın, başka kulüplerin de transfer listesinde yer alan oyuncuyla ilgili, nasıl bir karar alacağı ve çekilen reste nasıl cevap vereceği merak ediliyor.


TAKIM TESİSLERDE ERKAN SAZOVA'DA

ERKAN ZENGİN'E MÜTHİŞ TEKLİF

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 26 Ocak 2018 23:21

EsEs taraftarı seni unutmaz.Gitmek istiyorsan elbette hakkındır..gidebilirsin..

0 1 Cevap Yaz
Tek sorun para mı. 26 Ocak 2018 23:20

Erkan seni sevenleri mahcup etme.Senin yerin kalbimizde bambaşka...Tek sorun para mı.

0 1 Cevap Yaz
hüsnü 26 Ocak 2018 12:01

yattığın yerden paranı alırsın ama futbolculuk kariyerin sona erer.. çünkü yatan futbolcuyu hiç bir takım transfer etmek istemez.. zaten yaşın da kemale erdi.. isveç'e gidip kayak yaparsınız ailece.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi