Takım tesislerde Erkan Sazova’da

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Takım tesislerde Erkan Sazova’da
A
a

Es Es’te Elazığspor maçı hazırlıkları tesislerde sürerken, gönderilme kararı alınan Erkan Zengin takımdan ayrı çalışıyor. Dün önce Sazova’da koşan Erkan, ardından bir salonda fitness yaptı.

Sütiş Eskişehir
 Kendi kendine çalışıyor
TFF kayıtlarında halen Eskişehirspor’un futbolcusu olarak görünen Erkan Zengin, takımdan ayrı. Siyah-Kırmızılı ekip Teknik Direktör Yücel İldiz gözetiminde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde çalışırken, Erkan dün Sazova Atletizm pistinde koşu yaptı. Ardından bir spor salonuna giden İsveçli futbolcu, burada fitness yaptı. Erkan’ın moralinin çok bozuk olduğu gözlendi.
 
Resmi teklif yok
Gözden çıkarılan Erkan Zengin için Es Es yönetiminin bonservis bedeli istemesi nedeniyle kulübe resmi teklif henüz gelmedi. Şu an Süper Lig’den hiçbir kulüp Erkan Zengin için bonservis bedeli ödemek istemiyor.
 
Bursaspor istedi ama…
İddiaya göre Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Erkan Zengin’i kadrosuna katmak istiyor. Ancak Yeşil-Beyazlı ekip Es Es’in gözden çıkarttığı kanat oyuncusu için bonservis bedeli ödemek istemiyor. Bu detay sorun olarak transferi engelliyor.
 
“Kadroda ihtiyaç yok”
Erkan Zengin’in adının anıldığı Konyaspor ve Gençlerbirliği’nin bu transferde herhangi bir hamlesinin olmadığı gelen haberler arasında. Konya’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in kanat oyuncusu transferini düşünmediği, Gençlerbirliği’nin de bu mevkiye takviye yapmak istemediği iddia edildi.
 
Son ihtimal İsveç
Erkan Zengin’in yakın çevresine “İsveç’e dönebilirim” dediği öğrenildi. İddiaya göre devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmazsa 2 ay sonra başlaması beklenen İsveç Ligi’nde bir takıma gidecek. Es Es’in içinde bulunduğu maddi durumun farkında olan Erkan, “Kadro dışı bırakacaklar, belki de U-21’e gönderecekler. Sonuçta kulübün futbolcusu olarak kalacağım. Ama kulüp alacağım ücreti ödemekte güçlük çekecek. Bu süreci istemiyorum ama ücret ödenmezse iki ay içinde boşa çıkacağım. Böyle olmasın. Hem yol gösteriyorlar hem de gitmemde zorluk çıkartıyorlar” dedi.

ERKAN ZENGİN: YATTIĞIM YERDEN PARAMI KAZANIRIM

ERKAN ZENGİN'E MÜTHİŞ TEKLİF

 
Kaynak : Aytaç Ersoy / Sonhaber.com.tr
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dost 26 Ocak 2018 10:04

İsveçli futbolcu mu ?

0 1 Cevap Yaz
Erc

İsveç milli takımınında oyuncusuydu

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi