Yardımları okula sokmayan müdüre tepki

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yardımları okula sokmayan müdüre tepki
A
a

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir okul müdürü belediyenin öğrencilere gönderdiği eğitim yardımını okula sokmayınca veliler tepki gösterdi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Dinar Belediyesine başvuru yapan öğrenci velileri, Belediye Başkanı Saffet Acar’dan tekli sıra talebinde bulundu. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, velilerin isteğini geri çevirmeyerek talepte bulunulan tekli sıraları okula gönderdi. Sıraları teslim etmek üzere Dinar Şakir Ünver İlkokuluna gelen zabıta ekipleri burada büyük şok yaşadı. Okul müdürü Erkan Özcan, hiçbir gerekçe göstermeyerek okulun bahçe kapısını açtırmadı. Durumu duyan veliler müdüre tepki gösterdi. 

Büyük şok yaşadıklarını belirten öğrenci velisi Mehmet Porsuk gazetecilere yaptığı açıklama, “Ben bu okulun öğrenci velilerinden bir tanesiyim. Belediye başkanımızdan rica ettik sınıfımız için sıra. Sıralar geldi göründüğü gibi okulun içerisine alınmadı. Bununla yetkili kişiler ilgilenirse seviniriz. Burası bizim okulumuz, bizim memleketimiz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, başkasının çocuğu değil. Gerekli mercilere duyurulmasını rica ederiz" dedi. 

Yaşanan olay ve velilerin tepkileri üzerine okul müdürü Erkan Özcan’ın okulun yan kapısından çıkarak hızlıca uzaklaştığı görüldü. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Murat seydan 22 Eylül 2018 09:06

Bu müdürlerin ne OLDUGU belli.... halkı devletine düşman etmek isteyen bu zihniyetlerin sonunu biliyoruz.. Merak etmeyin kılcal damarlara geldi sıra Devlette işler biraz agır yürür ama devlet her zaman 18 yaşındadır bunlara yaptığını yanına koymaz..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi