Ünlü televizyoncu çok etkilendi: İnanılmaz...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlü televizyoncu çok etkilendi: İnanılmaz...
A
a

Eskişehirspor taraftarları, Giresun maçında tribünleri inletti. Ünlü televizyoncu Ertem Şener, Eskişehirspor taraftarlarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu, Sportif Direktör İzzet Erdoğan bu paylaşımı retweet etti.

Sütiş Eskişehir

Afrin harekatında şehit düşen vatan evlatlarımızın üzücü haberleri ile sarsılan Eskişehirspor taraftarları, Giresun maçı öncesi kenetlendi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, maç öncesi, “Şehrimizden de şehitlerimizin olduğu haberi geldi. Acımız büyük. Bir nebze de olsa askerimizin yanında olduğumuzu ve bu ülkenin evlatlarının sonuna kadar mücadeleye hazır olduğunu göstermek için Giresun maçına gelecek tüm taraftarımızın tribüne TÜRK bayrağıyla gelmesini istiyoruz. Maç başladığında 3’lü değil Eskişehir marşını söyleyeceğiz. Rabbim vatanımıza milletimize zeval vermesin. Askerlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizin başı sağolsun” çağrısını yaptı. Bu çağrıya uyan ve stadyuma bayrakları ile gelen taraftarlar, kritik mücadelede yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, adeta şov yaptı. Afrin operasyonundaki şehitlerimizi unutmayan taraftarlar, maçın başlaması  ile birlikte ‘Eskişehir Marşı’ ile stadyumu inletti. Ardından ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, ‘Her Türk Asker Doğar’ sloganları ile gönüllere taht kuran taraftarlar, ardından gelen goller ise coştu. 

Ertem Şener: İnanılmazlar

Eskişehirspor taraftarlarının Giresunspor maçında yaptığı şov tüm Türkiye'nin ilgisini çekti. Eskişehirspor taraftarları şehit haberlerini aldığımız bu günde büyük bir tribün gösterisine imza atarak tüm Türkiye’ye sesini duyurdu. Taraflı tarafsız herkesi duygulandıran Eskişehirspor tribünleri ünlü televizyoncu Ertem Şener’in de dikkatini çekti.

Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programların sunucusu ve aynı zamanda Beyaz TV Spor müdürü Ertem Şener “Eskişehirspor maçını değil Eskişehirspor taraftarını izliyorum, inanılmazlar” diye yazdı. Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Ertem Şener'in bu paylaşımını retweet etti.

İşte Es Es taraftarlarının tüyleri diken diken eden marşı!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi