Eskişehirspor tribünlerinden müthiş marş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tribünlerinden müthiş marş!
A
a

Eskişehirspor Giresunspor maçında Eskişehirsporun harikalar yaratan taraftarı ve bandosu damga vurdu. Maçın başlama düdüğü ile taraftarlar şehitlerimiz için Eskişehir marşını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un Giresunspor ile oynadığı maç öncesinde Zeytindalı Harekatında şehit olan askerlerimiz unutulmadı. Maçtan önce saygı duruşu ile anılan şehitlerimiz maçın başlama düdüğü ile de unutulmadı. Trübünleri dolduran taraftarlar ve Bando Es Es maç başlar başlamaz şehitlerimiz için söyledikleri marş ile tribünleri inletti. Eskişehir Marşı'nın müziği ile söylenen "Annem Beni Yetiştirdi" şiirini söyleyen tribünlerden başka ses çıkmazken atkı şov da görülmeye değerdi.

Tüyleri diken diken eden, gözlerimizi dolduran ve gururlanmamızı sağlayan bu müthiş organizasyonu yapan Eskişehirspor taraftarları marşın bitmesinden sonra Eskişehirspor'a da müthiş bir destek sağladı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Twitter'dan paylaştı

Eskişehirspor'a verdiği destekle gönüllerde taht kuran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da her zamanki gibi tribündeki yerini aldı. Son günlerde başlattığı Eskişehirspor taraftarlarıyla locada maç izleme etkinliğine yeni misafirleriyle devam eden Kazım Kurt da Eskişehirspor taraftarlarının marşlı şovuna kayıtsız kalmadı ve bu muhteşem görüntüyü cep telefonuyla kaydederek resmi Twitter hesabından "Eskişehirsporumuzun maçı Eskişehir Marşıyla başladı. Şehitlerimiz için. Saygıyla..." mesajıyla paylaştı

Eskişehirspor Giresunspor'u 3-1 yendi

Eskişehirspor Giresunspor maçından fotoğraflar

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsmail 15 Şubat 2018 23:38

Memleketim turkiyem Eskişehir im es es im Mehmetçiğim bayrağım vatanım bütün Türk takımları renkler farkli olsada ay yıldız taşımakta hepsini çok seviyorum bu vatana canım feda olsun Allah im birliğimizi daim etsin tek milletimiz tek devletimiz tek bayrağımız tek vatanımıza sahip çıkalım Allah şehitlerimize rahmet eylesin

0 0 Cevap Yaz
EFE 12 Şubat 2018 17:41

Ne mutlu ki bana ESKİŞEHİR gibi güzel bir şehirde yaşıyorum takımına ülkesine şehidine gazisine sahip çıkan bu güzel insanlarla aynı havayı solumaktan onur ve gurur duyuyorum ne mutlu TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU ESES'liim diyene .

0 8 Cevap Yaz
SUCU 12 Şubat 2018 10:32

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU ES ESLİYİM DİYENE

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi