Ünlü isimler Eskişehir'de olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlü isimler Eskişehir'de olacak
A
a

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Türkiye’nin Güz Zirvesi 14-16 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleşecek.

Sütiş Eskişehir
Türkiye ve K.K.T.C olmak üzere 25 şubesiyle birçok meslek grubundan, kökenden ve kültürden insanları bir araya getiren ve yaşanabilir bir dünya oluşturmak için çalışmalar yapan Junior Chamber International’ın “Liderliğin Gelmişi Geçmişi” temasıyla Eskişehir’de gerçekleştirdiği Akademisyen, yazar Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve ABD’li küresel girişimci, Next Metals CEO’su Benton H. Wilcoxon katılımcılara liderliği tüm yönleri ile anlatacak. Anemon Hotel’de gerçekleşecek etkinlikte ayrıca katılımcılarla gerçekleştirilecek eğitim ve atölye çalışmalarının yanında Münazara ve Topluluk önünde konuşma yarışmaları ile JCI Türkiye Güz Zirvesi tamamlanacak.
JCI Eskişehir Başkanı Av. Oytun Süllü “Genç lider ve girişimciler Derneği olarak tanımladığımız derneğimizin gerçekleştireceği güz zirvesini şehrimizde gerçekleştirerek, hem ülkemizin dört bir yanından üyelerimizi ağırlayacağız hem de alanında önemli isimlerin söyleşileriyle Eskişehirlilerle buluşacağız. Özellikle gençleri olumlu yönde değişimler yaratmaları için motive eden ve liderlik yönlerini güçlendirmeye yönelik yaptığı çalışmalarla uluslararası alanda başarılara imza atan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin bu büyük organizasyona Eskişehir’de ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz.” dedi.
Girişimciler (JCI) Derneği Türkiye’nin 14-16 Ekim tarihleri arasında Eskişehir Anemon Hotel’de gerçekleştireceği Güz Zirvesi’ne katılım için bilgi almak isteyenler 14 Ekim’e kadar JCI Eskişehir’in sosyal medya hesaplarından ayrıntılı bilgi alarak kayıt yaptırabilecek.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi