Türkiye'nin En Değerli 5 Genç Futbolcusu Açıklandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye'nin En Değerli 5 Genç Futbolcusu Açıklandı!
A
a

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES) tarafından yapılan araştırmaya göre, Süper Lig'in 25 yaş altı en değerli 5 futbolcusu belli oldu. Listede Galatasaray ve Fenerbahçe'den futbolcular yer alırken, Süper Lig devinin listeye damga vurduğunu söylemek mümkün.

Sütiş Eskişehir

İşte Türkiye'nin en değerli 5 genç futbolcusu:

1. Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe) - 20.9 milyon Euro
2. Sebastian Szymanski (Fenerbahçe) - 20.8 milyon Euro
3. Tete (Fenerbahçe) - 16.7 milyon Euro
4. Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) - 16.5 milyon Euro
5. İsmail Yüksek (Galatasaray) - 13.8 milyon Euro

Görüldüğü üzere, listede Fenerbahçe'den 3, Galatasaray'dan ise 2 futbolcu yer alıyor. Bu da Süper Lig'de genç yetenekler konusunda Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu gösteriyor.

Listedeki futbolcuların özellikleri:

  • Ferdi Kadıoğlu: Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Kadıoğlu, sol bek pozisyonunda oynuyor. Hızlı, teknik ve atak yönü kuvvetli bir oyuncu.

  • Sebastian Szymanski: Polonya Milli Takımı'nın da formasını giyen Szymanski, orta saha pozisyonunda oynuyor. Oyun kurma ve pas verme becerisi yüksek bir oyuncu.

  • Tete: Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Tete, sağ bek pozisyonunda oynuyor. Güçlü, atletik ve savunmada etkili bir oyuncu.

  • Barış Alper Yılmaz: Türkiye Milli Takımı'nın da formasını giyen Barış Alper Yılmaz, forvet pozisyonunda oynuyor. Golcü, teknik ve çalım becerisi yüksek bir oyuncu.

  • İsmail Yüksek: Türkiye Milli Takımı'nın da formasını giyen İsmail Yüksek, orta saha pozisyonunda oynuyor. Enerjik, mücadeleci ve pas verme becerisi yüksek bir oyuncu.

Bu genç futbolcuların, önümüzdeki yıllarda Türk futboluna ve milli takıma önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor.


 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi