Eskişehirspor tribününden çok önemli karar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tribününden çok önemli karar
A
a

Eskişehirspor'da Polatlı Belediyespor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından yönetim kurulu ve taraftarlar arasında yaşanan gerginlik, tribünlerde boykot kararıyla sonuçlandı. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Çilimli Belediyespor maçı öncesi önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta Polatlı Belediyespor’a karşı alınan mağlubiyet sonrası yönetim kurulu ile taraftarlar arasında olaylar yaşanmıştı. Uzun süre konuşulan bu olayların ardından Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri bir açıklama yaptı. Diri, Çilimli Belediyespor ile oynanacak olan maçta tribün yapmayacaklarını söyledi. Diri, “Geçtiğimiz hafta yönetim kurulunun taraftarımıza yaptıklarına karşı olduğumuzu belirtmiştik ancak yönetim kuruluna karşı yapılan çirkin küfürlere ve fiziki saldırılara karşı bu hafta tepki olarak tribün yapmayacağız. Hatalar elbette vardır ama kulübün bu halinin sorumluları belli. Tribünleri ayakta tuttuğumuz için Eskişehirspor’umuz hala gündemde ve tüm ülke tarafından konuşuluyor” dedi. 

Eskişehirspor üzerinden reklam yapmasınlar

Eskişehirspor’da haziran aydında gerçekleşecek olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, kulübün üzerinden reklam yapmaya çalışan isimlere karşı dikkat edilmesini istedi. Diri, “Blediyelerimizin elini taşın altına soktuğu bu günlerde olumlu sonuçlar çıkacaktır. Bizim derdimiz Eskişehirspor kim bu kulübe bir tuğla koyarsa alkışlar destek oluruz. Ancak bu süreçte ortaya çıkıp Eskişehirspor üzerinden reklam yapmaya çalışanlara fırsat vermeyiz. Tüm basın mensubu arkadaşlarımıza ricamızdır. Lütfen bu süreçte ortaya çıkan saçma sapan başkan adaylarını haber dahi yapmayın dillendirmeyelim. Geçmiş yıllarda bunun zararını hep birlikte yaşadık. İtibarını yitiren Eskişehirspor idareciliğini daha da ayaklar altına almamalıyız” dedi. 
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sıtkı Sıyrılmış 2 Mayıs 2024 10:37

Murat Diri şimdide basına ayar vermeye mi başladı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi