Türkiye Es Es'in iyi yerlerde olmasını istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türkiye Es Es'in iyi yerlerde olmasını istiyor
A
a

Eskişehirspor’da uzun yıllar yöneticilik yapan Yasin Özkaya şimdiler de ise TRT Spor Kanal Koordinatör Yardımcısı ve TRT Spor Yıldız kanalının koordinatörlüğü yapıyor. Özkaya, ESTV’ye yaptığı açıklamada Türkiye’de hemen hemen herkesin Eskişehirspor’un iyi yerlerde olmasını istediğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Fırsat buldukça Es Es’in maçlarına gelen Özkaya, Yomraspor galibiyeti sonrası ESTV’ye konuştu. Özkaya, “Benim bu seneki ilk maçımdı. Çok ihtiyacımızın olduğu bir galibiyetti. Düşme potasından bir adım yukarı çıktık. Oyun çok güzeldi, atmosfer çok güzeldi. Bence böyle devam eder. Birkaç maç daha kazanarak korkulu rüyayı bu sene için atlatırız diye düşünüyorum. İşim gereği Perşembe günkü Fenerbahçe-Rennes maçındaydım. Oradaki atmosferden çok farklı değildi içerisi. O yüzden bu oyuna da yansıdı” dedi.
Türkiye Es Es'in iyi yerlerde olmasını istiyor 2.11.2022

HERKESİN ORTAK TEMENNİSİ
Özkaya ayrıca, “Futbolcular ilk dakikadan son dakikaya kadar inanılmaz mücadele ettiler. Tüm takımı kutluyorum. Muhteşemlerdi. Biz buraları hak etmiyoruz. Ben kısa zamanda bunu aşacağımızı, kötü senaryoları haksız çıkaracağımızı düşünüyorum… Her gittiğimiz yerde insanlar bizi görünce konu Eskişehirspor oluyor. Herkesin ortak temennisi Eskişehirspor’un bu noktada olmaması gerektiği. Eskişehirspor’un içinde bulunduğu duruma herkes fazlasıyla üzülüyor” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 2 Kasım 2022 15:29

Eskisehirlilerin bir bölumu istemiyor

3 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi