Eskişehirspor'un kabusu şimdilik Ankara'da bitiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kabusu şimdilik Ankara'da bitiyor
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de başladığı şampiyonluk hedefini gerçekleştiremeyecek. Ligin sonuna 3 hafta kala havlu atan Kırmızı Şimşekler, Ankara TKİ ile prestij maçına çıkacak. Art arda alınan kötü sonuçların ardından lig ikinciliği şansı da kaybeden Es Es, sezonu hedefsiz bir şekilde tamamlayacak.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk hedefiyle başlayan Eskişehirspor hayal kırıklığıyla sezonu tamamlayacak. Ne şampiyonluk ne de lig ikinciliği ihtimali kalmayan Es Es, 12 Mayıs’ta Ankara TKİ ile prestij maçına çıkacak. 

Erken havlu attık

2023-2024 futbol sezonunda yaptığı flaş transferlerle Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’un favori ekibi olarak gözüken Eskişehirspor sezon sonunda hedefsiz kaldı. Art arda alınan kötü sonuçların ardından ligin bitimine 3 hafta kala havlu atan Es Es, 12 Mayıs Pazar günü ligdeki son maçına çıkacak. 

İkincilik ihtimali de bitti

Eskişehirspor, ligin son maçında Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Siyah Kırmızılı ekip şampiyonluk ihtimalini haftalar öncesinden kaybetse de lig ikinciliği için mücadele ediyordu. Ancak geçtiğimiz hafta Alaplı Belediyespor’un Ankara TKİ ile berabere kalmasıyla birlikte Es Es’in lig ikinciliği ihtimali de kalmadı. 

Çilimli’yi yendik ama yetmedi

Kırmızı Şimşekler, ligin 24’üncü haftasında sahasında Çilimli Belediyespor’u konuk etmişti. Es Es lig ikinciliği için bu maçı kazanmak istiyordu. Siyah Kırmızılı ekip rakibini 4-1 mağlup etse de bu skor lig ikinciliği için yetmedi. Es Es, Alaplı’nın puan kazandığı hafta da, bu hedefine de havlu atmış oldu. 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi