Eskişehirspor’un en golcü futbolcusuna büyük şok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un en golcü futbolcusuna büyük şok!
A
a

Eskişehirspor'un deneyimli golcüsü Ercan Kuruçay, Çilimli Belediyespor maçında sahneye çıktı. Dakikalar 59'u gösterirken attığı şık röveşata golüyle sevinecekken Kuruçay saniyeler içerisinde büyük bir şok yaşadı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başarılı forveti Ercan Kuruçay, Çilimli Belediyespor maçında jeneriklik gole imza atıyordu. Dakika 59’da havalanan topa iyi yükselen ve şık bir röveşatayla topu kaleye gönderen Ercan tam seviniyordu ancak büyük bir şok yaşayarak, hakemler topun çizgiyi geçmediğini belirtti. 

Gol sayısı 15'e çıktı

Eskişehirspor’un deneyimli forveti Ercan Kuruçay (35), Çilimli Belediyespor maçında 2 kez sahneye çıktı. Fileleri sarsan golcü futbolcu, gol sayısını 15’e çıkardı.

Takımın en golcüsü

Sezon başında kadroya dahil edilen Ercan Kuruçay, Siyah-Kırmızılı formayla 21 maça çıktı. Bu maçlarda rakip filelere 15 gol atan forvet, takımın an itibariyle en golcü ismi. Takımın en golcü ikinci ismi ise Sergen Şakirler. Sergen Siyah-Kırmızılı formayla 14 gol kaydetti.

Hangi takımlara gol attı

Ercan Kuruçay bu sezon gruptaki 11 takımdan 7’sine gol atmayı başardı. Deneyimli forvet Demirspor’a 5, Karadeniz Ereğli, Geredespor, Yunusemrespor ve Çilimli Belediyespor’a 2’şer, Kırşehir Gençlik ve Alaplı Belediyespor’a ise 1’er gol attı.
 
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi