TSK'dan Kandil'e operasyon başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TSK'dan Kandil'e operasyon başladı
A
a

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuzey Irak'ta devam eden operasyona ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan 20 uçakla terör örgütüne ait 14 deponun yok edildiğini açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'ta devam eden operasyona ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan 20 uçakla terör örgütüne ait 14 deponun yok edildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Niğde Belediye Meydanı'nda halka sesleniyor.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bay Kemal bize ne dedi, Afrin'e girmeyin. Bay Muharrem Afrin'de ne işiniz var dedi. Sizinle bu ülke yönetilmez. Ülkemize saldıranlar karşısında bunun bedelini ağır ödetiriz. Ömer Halisdemir ne yaptı, hain olan Semih Terzi'yi ne yaptı, alından vurarak indirdi.


''SİNCAR VE KANDİL'E OPERASYON BAŞLATTIK''

Nereye saklanırsa saklansınlar, biz ne Kemal'e bakarız ne Muharrem'e bakarız. Biz işimize bakarız. Teröristler hangi ine girerlerse girsinler, er ya da geç, teröristlerden döktükleri şehit kanlarının hesabını muhakkak sorduk ve soruyoruz. Şu ana kadar sadece Afrin'de 4 bin 500'ün üzerine çıktık. Demiştim ya Kuzey Irak'ta Kandil demiştim, Sincar demiştim, hatırlayın. Ve oraya da operasyonumuzu başlattık. 20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik.

Vurdular döndüler, bitmedi devam edecek. Hedefimiz, bataklığın en büyüğünü kurutmak. Kandil'i, ülkemiz ve milletimiz için artık bir tehdit, terör kaynağı olmaktan çıkarıyoruz. Muhalefet istemese de nasıl Afrin'i, Cerablus'u, El Bab'ı, Azez'i katil sürülerinden temizlemişsek Kandil'deki terör bataklığını da Allah'ın izniyle kurutacağız. Siyasi uzantıları rahatsız olsa da terörü bu ülkenin gündeminden çıkaracağız.

Otomobili Erdoğan 20 yıl geriden takip ediyor diyor. Dünya'da Tesla diye bir marka var. Elon geldi beni ziyaret etti sahibi. Nereden nereye nasıl geldiğini anlatıyor. Bu sanıyor ki dizel araç üreteceğiz sanıyor. Ama biz elektrikli araç üreteceğiz Bay Muharrem. 24 Haziran geliyor, sonra vakit ayırabilirsen sana bir ders verebiliriz."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi