TOKİ Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu’nda karne sevinci

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TOKİ Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu’nda karne sevinci
A
a

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Kanaat Dönemi sona ererken TOKİ Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu’nda öğrenciler öğretmenler tatile girdi. Karne töreni okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Törene Okul müdürü Aydın Uğurlu, Müdür Yardımcısı Abdülmecit Arslan, Müdür Yardımcısı Veysel Özdamar, Okul aile birliği üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Karne töreni heyecanının yanı sıra 8. sınıfı mezun olan öğrencilerin mezuniyet törenleri yapıldı. Okul müdürü Aydın Uğurlu, törende yaptığı konuşmada: “Okulumuzda 566 Öğrencinin karne aldığını 302 Öğrencinin Takdir, 179 öğrencinin de Teşekkür belgesi aldığını TOKİ Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu olarak coşku ve heyecanla başladığımız 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılını başarılı, verimli ve huzurlu bir şekilde geride bırakırken emeği geçen öğretmenlerimize, yöneticilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ 
Konuşmaların ardından derece yapan öğrencilere ödülleri takdim edildi.  5. Sınıflarda Birinci Ada Yurtseven’e, İkinci Mummet Emin Ünal'a, Üçüncü Efe Orhan 6. sınıflarda Birinci Ekrem Musab Orhan 'a, ikinci Reyhan Meşe '1, Üçüncü Neva Keskin ne Okul Müdürü Aydın Uğurlu 7.sınıflarda Birinci Ecrin Çetinkol'a,  İkinci Ela Kara’ a Üçüncü Zeynep Ela Gavğa 'ya Müdür yardımcısı Abdülmecit Arslan, 8. Sınıf Birincisi Efe Furkan Ünal, İkincisi Mert Yalçın, Üçüncü Furkan Mustafa Ulukan’a Müdür yardımcısı Veysel Özdamar tarafından madalyaları takdim edildi.



7. SINIF BİRİNCİSİ ECRİN ÇETİNKOL’A OKUL BAYRAĞI
Okul Müdürü Aydın Uğurlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen karne töreninde çeşitli yarışmalarda okul bazında ve il bazında dereceye giren öğrencilere tebrik etti. Daha sonra 8. Sınıf Okul birincisi Efe Furkan Ünal, 7. sınıf birincisi Ecrin Çetinkol’a Okul bayrağını teslim etti. Öğretmeler korosu tarafından müzik ziyafeti verildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi