Togg Sipariş Verme Rehberi: Ne Zaman, Nasıl Sipariş Verilir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Togg Sipariş Verme Rehberi: Ne Zaman, Nasıl Sipariş Verilir?
A
a

Yerli ve milli elektrikli otomobil Togg, 2023 yılının Mayıs ayında dağıtıma başladı. Açıklanan resmi rakamlara göre şu anda 5.604 Togg T10X yollarda dolaşıyor.  Yeni çıkan haberlere göre Togg’un Sedan modeli de 2025 yılında yollarda olacak. Peki  Togg siparişi nasıl verilir? Ne zaman verilmeli? Bu rehberimizde tüm detayları öğrenebilir ve hızlıca siparişinizi verebilirsiniz.

Sütiş Eskişehir
Togg Sipariş Verme Rehberi: Ne Zaman, Nasıl Sipariş Verilir?

Togg, Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası olarak 2023 'ün Mayıs ayında yollara çıkmaya başladı. Peki, Togg siparişi nasıl verilir? Ne zaman verilmeli? Bu rehberimizde tüm detayları öğrenin ve hızlıca siparişinizi verin!

Togg Sipariş Verme Rehberi

Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası olan Togg, ülkemizin otomotiv sektörüne yepyeni bir soluk getirdi. Yerli oluşu ile pek ok otomobil sevdalısının yeni favorisi oldu. Elektrikli otomobil teknolojisi ile donatılan Togg, iyi bir sürüş keyfi ve çevre dostu bir yakıt tüketimi sunuyor. Togg'un piyasaya sürülmesi heyecan verici bir gelişme olsa da, sipariş süreci hakkında pek çok bilinmeyen kısım var. Togg siparişi vermek için ilk adım, Togg'un resmi web sitesine ya da resmi mobil uygulaması Trumore girerek kayıt olmaktır. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, Togg yetkilileri sizinle iletişime geçerek sipariş sürecini başlayacaktır. Ancak, Togg siparişi vermek için uygun zamanlama da önemlidir. Togg siparişi vermek için en uygun zamanlama, bir sonraki Togg sipariş dönemine yakın bir zamandır.

Adım Adım Togg Siparişi;

1. Buradan     ID hesabı oluşturun.
2: Togg resmi sitesine, Android uygulamasına veya iOS uygulamasına girin.
3: T10X V1 RWD Standart modeli için konfigürasyon seçin.
4: ‘Özet Göster’ seçeneğine tıklayın, ardından sipariş vermek için devam edin.
5: Ödemeyi yapın ve işlem tamam.

Togg Ödeme Koşulları

Togg siparişi verirken dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise ödeme koşullarıdır. Togg siparişi vermek için Trumore mobil uygulamasından 'Trumore e-Cüzdanı' oluşturup 60 bin TL bakiyesini yükleyen ve ön ödemeyi tamamlayan vatandaşlar çekilişe katılma hakkını elde edecek. Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdan'larına, ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

Togg'un ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için yetkililerle iletişime geçmeniz gerekiyor. Togg'un ödeme koşulları kapsamında, peşin ödeme avantajlarından yararlanmanız da mümkündür.

Togg Fiyatları

Çevreci ve akıllı araç Togg, renkleri ve tasarımı ile de büyüleyici. Kapadokya, Oltu, Kula, Gemlik…vb. renkleri ile dikkat çeken modellerin fiyatları ise şöyle;

Togg T10X V1 RWD standart menzil    1.227.500 TL
Togg T10X V2 RWD standart menzil    1.329.500 TL
Togg T10X V2 RWD uzun menzil            1.563.500 TL
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi