TFF Kadınlar 3. Ligi’ne Eskişehir Büyükşehir damgası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF Kadınlar 3. Ligi’ne Eskişehir Büyükşehir damgası!
A
a

TFF Kadınlar 3. Ligi 13. grupta yer alan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Eskişehir derbisinde karşılaştığı Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübünü 4-0 mağlup ederek puanını 18’e çıkardı. Ekibimiz bu galibiyetle yakın rakibine 5 puan fark atarak zirvedeki yerini de sağlamlaştırdı.

Sütiş Eskişehir
Türkiye liglerinin en genç ve başarılı takımlarından olan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı,TFF Kadınlar 3. Ligi’ne damga vurmaya devam ediyor.

Büyükşehir Eskişehir derbisinden 4-0 galip ayrıldı

3. Lig 13. grupta şampiyonluğun en iddialı ekibi olanEskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta sahasında Karşıkaya Koleji’ni 4-3 mağlup etmesinin ardından bu hafta ise Eskişehir derbisine çıktı.

Osmangazi Semt Sahasında Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübü ile karşılaşan Büyükşehir, karşılaşmadaki üstün futbolunu skora da yansıtarak sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Farklı galibiyetle birlikte ligin 6’ncı haftasında 18 puana ulaşan ekibimiz, zirvedeki yerini de korudu. 

8 takımın yer aldığı 13. grupta gelecek hafta ise lig ikincisi Kocaeli Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübünü sahasında ağırlayacak olan Büyükşehir, 2 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Osmangazi Semt Sahasında oynanacak karşılaşmayı kazanarak en yakın takipçisi ile puan farkını artırmayı hedefliyor.
 
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi