TFF'den Eren Bülbül kararı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF'den Eren Bülbül kararı
A
a

Türkiye Futbol Federasyonu , Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarında takımların "Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren" pankartıyla çıkmasına karar verdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve TFF 1. Lig'de oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını bildirdi.

Sütiş Eskişehir
Federasyondan yapılan açıklama şöyle;

"Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için bu hafta Süper Lig ve TFF 1. Lig'de oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Süper Lig'de 12, 13 ve 14 Ağustos'ta yapılacak karşılaşmalarda ise takımlar sahaya TFF tarafından gönderilen "Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren" pankartıyla çıkacak.

Terörü şiddetle lanetlerken, şehitlerimiz Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'e Allah'tan rahmet; aileleri, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı dileriz."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet 13 Ağustos 2017 09:19

Allah rahmet eylesin. İnşaallah mevlanın müjdelediği mekanın cennettir. Yüce Türk Milleti böyle evlatları var oldukca ebediyen payidar olacaktır. Çünki damarlarındaki asil kan onu bu yaşta şehitlik mertebesine eriştirmiştir. İyi ki varsın Eren, iyi ki varsınız Milliyetci Türk Gençliği. Ne Mutlu Türküm diyene. Fıratım, Aybükem, Erenim, Yüce Türk Milleti sizleri unutmayacaktır.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi