TFF 3. Lig'in Eskişehir temsilcisi transfere doydu! İşte o isimler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF 3. Lig'in Eskişehir temsilcisi transfere doydu! İşte o isimler...
A
a

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, takıma katkı vermeyen birçok isimle yollarını ayırmıştı. Eksik bölgelere transfer yapmak isteyen Mavi Beyazlı takım, bu doğrultuda transfer çalışmalarına başladı ve 3 futbolcu ile anlaşma sağladı.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi temsilcisi, kadrosunda katkı sağlamayan birçok oyuncu ile yollarını ayırmıştı. Takım, eksik bölgelere takviye yapma adına transfer çalışmalarına başladı ve bu doğrultuda 3 futbolcu ile anlaşma sağladı. Yapılan bu hamleler, Anadolu Üniversitesi'nin güçlü bir kadro oluşturma ve başarıya ulaşma hedefini desteklemeyi amaçlıyor.

Görev yerleri farklı

Antalya’da sezonun 2’inci yarısına hazırlanmaya devam eden Anadolu Üniversitesi, Darıca Gençlerbirliği’nden 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Birdal, Gölcükspor’dan 29 yaşındaki stoper Furkan Mehmet Tuncer ve Çarşambaspor’un 20 yaşındaki genç kalecisi Emirhan Emir ile anlaşma sağladı. Kulüp son pürüzlerin giderilmesinin arından resmi duyuruyu yapacak ve oyuncuları devam eden kamp çalışmalarına dahil edecek.

Transferler 3. Lig ve BAL’dan

Orta sahada görev yapan Furkan Birdal bu sezon 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği’nde 12 maçta süre aldı. Birdal, 12 maçın 11’ine ise ilk 11’de başladı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Gölcükspor’dan transfer edilen stoper Mehmet Furkan Tuncer ise bu sezon 10 maça ilk 11’de çıktı ve rakip fileleri 2 kez sarstı. Yine BAL ekiplerinden olan Çarşambaspor’dan transfer edilen kaleci Emirhan Emir ise 2’si kupa olmak üzere 6 maçta kaleyi korudu. Emir, süre aldığı maçlardan sadece 1’ine yedekte başlayıp sonradan oyuna dahil oldu.
 
 

            

Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi