TFF 3. Lig'in Eskişehir temsilcisi sonunda anlaştı! İşte yeni teknik direktör...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF 3. Lig'in Eskişehir temsilcisi sonunda anlaştı! İşte yeni teknik direktör...
A
a

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, teknik direktörlük görevi için Engin Çalışır'ı seçti. 51 yaşındaki deneyimli teknik adam, daha önce İstanbulspor, Bayrampaşa, Ünyespor, Kasımpaşa ve Orduspor gibi takımlarla 2. Lig'de, ayrıca İstanbulspor, Beşiktaş ve Başakşehir altyapı takımlarını çalıştırdı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi'nde teknik direktör belli oluyor. Yönetim Mavi-Beyazlı takımın başına Engin Çalışır'ı getiriyor. 51 yaşındaki teknik adam İstanbulspor, Bayrampaşa ve Ünyespor ile 2. Lig’de, Kasımpaşa ve Orduspor ile 1. Lig’de görev yaptı. İstanbulspor, Beşiktaş ve Başakşehir’de altyapı takımlarını çalıştırdı. Dün Eskişehir’e gelen Teknik Direktör Engin Çalışır, yarın 14.00'te iç sahada oynanacak Amasyaspor maçını tribünden takip edecek.

Özsarı: Prensipte anlaştık

Esgroup spor servisine konuşan Başkan Galip Özsarı, “Birçok hoca ile görüştük. Bize ve hedeflerimize uyum sağlayacak bir isimle yolumuza devam etmek istiyorduk. Engin Çalışır hocamız ile bir süre görüştük. Dün şehre geldi. Prensipte anlaştık. Pürüzleri halledip sözleşme imzalamak istiyoruz. Yarın Amasyaspor maçımızda takımımızın başında antrenörlerimiz Kemal Atalan ve Kerem Gezer olacak. Engin Çalışır hocamız maçı tribünden izleyecek” dedi.

Eskişehirspor’da forma giydi

Anadolu Üniversitesi’nin prensipte anlaştığı Teknik Direktör Engin Çalışır 1995-1997 yılları arasında Eskişehirspor’da forma giymişti. Çalışır ayrıca Beşiktaş ve Petrol Ofisi takımlarının da formasını terletti.
 
Kaynak : AYTAÇ ERSOY
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi