Taleplerini Büyükerşen'e anlattı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taleplerini Büyükerşen'e anlattı
A
a

TÜM BEL SEN Eskişehir Şube Başkanı Şerif Özçimen, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Başkan Özçimen, sendika olarak taleplerini Başkan Büyükerşen’e anlattı. 

Sütiş Eskişehir

Tüm Bel-Sen Eskişehir Şube Başkanı Şerif Özçimen, önceki gün sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmasına ilişkin açıklama yaparak sözleşmeli sanatçı, sahne ve sanat uygulatıcı çalışanlar için kadro istemişti. Bu talepleri sonrası Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile bir araya gelen Şerif Özçimen, destek istedi. 

DESTEK TEŞEKKÜRÜ 
Kadro konusunda kimsenin mağduriyet yaşamaması gerektiğini ifade eden Şerif Özçimen, “Değerli hocamız; bu konuda destekçi olduklarını, CHP STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'yı arayarak Tüm Bel Sen Eskişehir şubeye destek vermesini istedi. Aynı zamanda Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde yaşanan sendikal süreç hakkında kendilerine bilgi verdik. Sendikal mücadelemizde bizlere olan desteği ve ilgisi için kendilerine teşekkür ederiz” dedi. HM

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi