Süleyman Ekşi istifa etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Süleyman Ekşi istifa etti
A
a

Son Dakika Haberi... Süleyman Ekşi genel seçimlerde Eskişehir milletvekili adayı adayı olmak için görevinden istifa etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Süleyman Ekşi, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Süleyman Ekşi kimdir?

1968 yılında Eskişehir Sivrihisar ilçesinde doğdum. Sivrihisar Cumhuriyet İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Eskişehir Motor Meslek Lisesi'nde ilk, orta ve lise öğrenimimi tamamladım. İstanbul Teknik Üniversitesi Otomotiv, Anadolu Üniversitesi İşletme, Osmangazi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümlerinde ön lisans ve lisans öğrenimimi tamamladım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bölümünde Yüksek Lisans yaptım. ESKİ Genel Müdürlüğünde Müdürlük ve Daire Başkanlığı, Odunpazarı Belediyesi’nde Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2016 yılından beri Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü olarak görevime devam etmekteyim. Ayrıca birçok STK’da aktif olarak görev yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi