Son Dakika! Eskişehir'de müteahhide silahlı saldırı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son Dakika! Eskişehir'de müteahhide silahlı saldırı!
A
a

Eskişehir’de yaşanan korkunç olay ajanslara son dakika haberi olarak düştü: 2 kişi kıraathanede tartıştıkları şahsı silahla vurdu

Sütiş Eskişehir
Son dakika haberi Eskişehir içinde yankı uyandırdı! Edinilen bilgiye göre olay, Büyükdere Mahallesi Halk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, F.K. ve A.Y. isimli şahıslar kıraathanede oturan ve müteahhit olduğu öğrenilen Veli E.’nin (44) yanına geldi. Şahıslar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından şüpheli şahıslardan biri belinde bulunan tabancayı çıkarıp ateş ederek Veli E.’yi bacağından yaraladı. Daha sonra şüpheliler olay yerinden araçla kaçtı. 

Şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı 
Kıraathanede bulunan kişiler durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralıyı olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü. Polis ekipleri ise tanıkların ifadelerini, kıraathane ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 13 Ekim 2018 19:13

🇹🇷 Önüne gelene silah verilirse işte böyle olur. Onlarda canları sıkıldıkça Sağa Sola ateş ederler. . . 🇹🇷

0 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi