Son dakika: Eskişehir'de hava durumu o saatlerde değişecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son dakika: Eskişehir'de hava durumu o saatlerde değişecek!
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 3. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir ve ilçelerini bu gece aralıklı hafif sağanak yağış bekliyor. İşte Eskişehir hava durumu tahmini...

Sütiş Eskişehir

 

​Eskişehir Hava Durumu Nasıl Olacak?

Eskişehir’in içinde bulunduğu bölgenin batı kesimlerinden başlamak üzere kuzeybatı kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu bu gece saatlerinde ise aralıklı hafif sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü tarafından bölge genelinin sabah saatlerinde parçalı, öğlen saatlerinde az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren parçalı çok bulutlu olacağı; sonrasında, gece saatlerinde ise Eskişehir ve ilçelerinde aralıklı hafif sağanak yağışlı olarak geçeceği tahmin edilmektedir. Kuzey ve batı, akşam saatlerinden itibaren güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmininde bulunurken hava sıcaklığında ise 1 ile 3 derece azalması beklenmektedir şeklinde tahmin edildi.

Eskişehir'de Hafta Sonu Yağmurlu Geçecek!

Eskişehir'de hafta sonu yağmurlu geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 26 Mart Salı gününden itibaren Eskişehir ve ilçelerinde aralıklı hafif sağanak yağış etkili olacak. Yağışlar hafta sonu boyunca devam edecek ve 30 Mart Cumartesi günü sona erecek.

Sıcaklıklarda da düşüş bekleniyor. Hafta başında 15 derece civarında seyreden en yüksek sıcaklık, hafta sonu 10 dereceye kadar düşecek.

İlçelerde de durum farklı olmayacak. Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi ve Sivrihisar'da da hafta sonu boyunca yağmur ve düşük sıcaklık hakim olacak.

Eskişehirliler şemsiyelerini hazırlasın! Hafta sonu dışarı çıkmayı planlayanlar yağmurlu havaya karşı hazırlıklı olmalı.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi