Sinan Özeçoğlu: Bana destek olmadıkları için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sinan Özeçoğlu: Bana destek olmadıkları için...
A
a

Eskişehirspor taraftarının sosyal medya ve diğer kanallardan yaptığı çağrıya yanıt veren Sinan Özeçoğlu Başkanlık ile ilgili açıklamasını yaptı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor eski Başkanı ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, taraftarın çağrısına kayıtsız kalmayarak Anadolu gazetesi yazarı Arif Anbar’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özeçoğlu, Eskişehir’in önde gelen kurum ve kişilerinin kendisine destek olmadığını söyleyerek başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. 

İşte Özeçoğlu’nun, Anbar’a yaptığı o açıklama: 

“Bilindiği üzere, sadece Eskişehir’in değil, Anadolu’nun her koşulda parlayan yıldızı olan Eskişehirspor’umuzun vaziyeti ortada. Bizleri kahreden bu vaziyeti, detaylarıyla anlatmaya lüzum görmüyorum; zira sadece şehrimiz değil, ülkemiz spor kamuoyu da bu üzücü tablonun farkında.

Sağ olsunlar, var olsunlar; Eskişehirspor’umuzun yapısının asli unsurlarından olan cefakar taraftarımız, bu içimizi acıtan koşullarda dahi takımımıza ruh ve kalplerini ortaya koyup sahip çıkıyorlar. Ve o taraftarımız, şahsımı, bir kez daha Eskişehirspor’un başkanlık makamına layık gördüklerini net bir biçimde deklare ettiler.

Taraftarımızın Twitter üzerinden yaptığı #ÇareSinanÖzeçoğlu kampanyasına katılan aşağı yukarı 80 bin Eskişehirspor aşığının feryat eden sesi beni çok mutlu etti. Tüm samimiyetimle söylemeliyim ki; ben, hayatımda böyle bir onura mazhar olmadım. Öyle ki bu onur, spor kamuoyunda görülmüş şey değil.

Hayatım boyunca kurumsallığa inanan bir insan olarak, Eskişehirspor’un profesyonel bir biçimde yönetilmesinden yanayım. Ortak akılla, Eskişehir’in ve Eskişehir dışındaki tüm paydaşlarla, bir yönüyle de Türkiye’nin baş kaldırı-direniş takımı olan Eskişehirspor’umuzun hak ettiği noktaya ulaşmasını istiyorum. 

Ben, bu süreç içerisinde hiç bir noktada ‘adayım demedim.’ Taraftarımızın arkamızda durduğunu ve en büyük destekçimiz olduğunu biliyorum. Büyük taraftarımız dışında hiçbir kurum ve kişiden, bugüne kadar hiç destek göremedim. 

Bu yüzden beni o makama layık gören tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum ve tekrar aday olmadığımı açıklamak istiyorum.”





 
Kaynak : ARİF ANBAR - Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şenol kasap 6 Ekim 2019 14:00

Bizler bu şehirde gözümüzü actık nasip olursa bu şehirde gözümüzü kapatacağız. Bizler baba mirası ev araba arsa degil eskişehir spor kaldı kimsenin bu baba mirasına göz dikme yada yok etmesine izin veremeyiz klüp şu anda içler acısı tek isteğimiz bir önce klübe destek cıkılması buda krumsallıkla olur bu yüzden klüp icersinde gerekli yada gereksiz işlerle ugraşanların elini ayağını cekmesi hizmet edecek kişilerin önünü acması

0 0 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 3 Ekim 2019 15:08

"Adam gibi Adam"

0 4 Cevap Yaz
Ali İsmail 3 Ekim 2019 11:32

En doğru hareket kulübe anahtar vurup bedavadan para sömüren yabancı futbolcuların boğazına ot tıklamalısınız bunlar düşürmedimi bu takımı o pşbto denen haram Zade oynamadan para alıyor.onlara vereceğimiz parayla ak yapar şimdiye şu bulunduğumuz lige gelir kafaya oynardık.isminide EskiEskişehirspor koyardık

2 7 Cevap Yaz
bilek26 3 Ekim 2019 08:54

İşte ne hale düştüğümüzün resmi, herkesin verebilecek bir desteği var ama bu en güvenilir başkan adayına kimse destek veremiyor.

1 6 Cevap Yaz
Asım 3 Ekim 2019 08:27

Hasta can çekişiyor gitti gidecek. Hastanın başında hala şirketleşmeliydin, profesyonel yönetilmelisin, bir ara CEO'n vardı o ne oldu, vs vs sorular soruyorlar. Yani kusura bakmayın ben buna artık iyi niyet diyemiyorum. Çözüm istenmiyor diyorum ölsün isteniyor demek ki. Yoksa iyi niyet olsa desteklerim bu adamı hadi derim göreve gel ve hemen de şirketleşmeye başla ama hastayı önce bir ölümden döndürelim. Hiç biri yok...Yine bir doktor gelecek bir iki ilaç daha deneyecek ucuz ilaçlar pahalı da değil işte dostlar alışverişte görsün.

2 6 Cevap Yaz
Asim

Yoruma olumsuz değerlendirme verenler EsEs ölsün diyen aramızdaki sözde renkdaşlar... Sanırım bunlar SÖ'nu da desteklemiyor. Artık neye olumsuz işaretine basıyorsa. Yorumuma 'Cevap Yaz' üzerinden yorum yap anlayalım sen ne istiyorsun...

1 2
Muharrem 3 Ekim 2019 07:47

Bence en dogrusunu yapiyor özecoglu kadar kulübe kim destek oldu cok uzun zaman degil gecen hafta takim diyarbekirde hotelde rehin kaldi kim ödedi parayi şimdi gelelim şowmenlere kongerede hep atip tutuyorlar elimizden geldigi kadar destek olucaz en basta kulübü bu duruma getiren eski başkan mesut hoşcan ve halil ünal bu kadar sıkıntı yaşandi hangi desteği verdiler maddi veya manevi sayin özecoglunun da demek istegi bu zaten hep yalan sözler düşünün bir yillarca forma reklami veren ETİ bile artik yöneticilere güvenmiyor reklam vermiyor benim görüsüm murat diride istifa etmesi lazim sesler yükselmesi lazim herkese hamburgdan saygi ve slm lar.

0 11 Cevap Yaz
Özgür 3 Ekim 2019 04:35

Sinan başkan akıllı adamdır. "Beni bir kez harcadınız, bir daha aynı kazığı yemem" dedi. Eskişehirspor da, şanlı taraftarının son umudu da bitti artık. Motorcu, tırcı, simitçi, kahveci, gazozcu... Bir efsaneyi bu hale getiren kaşarlar ve yağdanlıkları kına yakabilir.

0 12 Cevap Yaz
Eses 3 Ekim 2019 00:48

Detaylı anlatmaya lüzum görmemek! Esas sıkıntı burada başlıyor. Detaylı olarak anlatmaktan çekinmeyin lütfen. Çekinmeyin ki sizi desteklemeyenler deşifre olsunlar. Taraftar ve sizin gibi iyi niyetli kişiler her gün tedirgin olmaktan yıprandı, sinirler bozuldu. Birazda onların siniri bozulsun.

0 7 Cevap Yaz
bilek26

Detayı herkes biliyor zaten. Farkında olamayanlara anlatma zamanı çoktan geçti.

0 2
İsmail Nediyeyimki 2 Ekim 2019 23:28

Hiçbir kurum ve kişi desteklememiş. Kurum ve kişiler kimi destekliyor? Kulübü bu hale getirenleri mi? Yanlış kişileri destekleyen bu kurum ve kişilere rağmen nasıl kurtulacağız?

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi