Şehir Hastanesinde sona doğru

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehir Hastanesinde sona doğru
A
a

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit Çelebi, 2018 yılında Eskişehir, Ankara Bilkent, Elazığ, Manisa ve Kayseri'de şehir hastanelerini hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Çelebi, Elazığ'da inşası süren ve yüzde 77'si tamamlanan bin 38 yataklı şehir hastanesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Sağlık Bakanlığı olarak 2017 yılında Mersin, Yozgat, Isparta ve Adana Şehir Hastanelerini açtıklarını vurgulayan Çelebi, hizmete sunulan şehir hastanelerinin, yeni tıbbi birimleriyle ve otelcilik hizmetleriyle hasta ve insan odaklı bir anlayışın tezahürü olduğunu bildirdi.

Kamu özel işbirliği çerçevesinde yapılan şehir hastanelerinin tümünün bir an önce tamamlanması için gece gündüz çalıştıklarına değinen Çelebi, şöyle dedi:
"Şehir hastanelerimiz açıldığı illerde sağlık hizmetlerinin kalitesini ciddi anlamda arttırmıştır. Aynı sağlık hizmetleri kalitesini yine Elazığ'ımız da şehir hastanemizin açılışıyla birlikte göreceğiz. Kim ne derse desin tüm şehir hastaneleri projelerimiz hayata geçecek. 2018 yılında Allah nasip ederse Eskişehir Şehir Hastanesi, Ankara Bilkent, Elazığ, Manisa ve Kayseri şehir hastanelerimizi hizmete açacağız. Türkiye genelinde şuan 31 tane projemiz var. 2017 yılında 4 tanesini tamamladık. 2018 yılı içerisinde 5 tanesi daha hayata geçecek. 2023 yılından önce tüm 31 projemiz hayata geçmiş olacak. Elazığ Şehir Hastanemizde yaklaşık 4 bin civarında bir personelin çalışmasını düşünüyoruz. Şuanda sadece inşaatında çalışan 3 bin 500 kişi var. Bu bir enerji, hareket ve heyecandır. Bu heyecanı Türkiye'nin dört bir tarafına yayacağız inşallah."

Eskişehir Şehir Hastanesi İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN
 

Eskişehir Şehir Hastanesi personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı ilanları ile Eskişehir Şehir Hastanesi insan kaynakları iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu doldurma bağlantısı, iş başvurusu nasıl ve nereye yapılır, yapılıyor?


Tamamlanma aşamasında olan Eskişehir Şehir Hastanesi tamamen bittiğinde tamı tamına 1081 yataklı olacak. Yıl sonunda bitmesi planlanan ve açılışı gerçekleştirilecek olan şehir hastanesine ise çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecek. Yazımız devamında Eskişehir Şehir Hastanesi bünyesine yapılacak alımlar için yayınlanacak olan iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi detaylı iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.

Eskişehir Şehir Hastanesi İş İlanları 2018
Eskişehir Şehir Hastanesi yapımında bini aşkın personel, mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi için çalışmaya devam ediyor. Bu süreçte inşaat halindeki hastaneye personel alımı, işçi alımı ve eleman alımı yapılmaya devam ediyor. Bunun dışında hastane inşaatı bittiğinde ve hastane tamamen açıldığında binlerce kişiye istihdam sağlayacağı öngörülüyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından inşaat sürecince yapılan alımlar Akfen Holding bünyesinde gerçekleştiliyor. Bunun yanında da inşaat aşaması bittiğinde yayınlanacak olan iş ilanları içinde; çok sayıda uzmanlık alanında doktor, temizlik işçisi, hasta bakıcı, ambulans şoförü, optisyen, ebe, hemşire, eczacı, uzman hekim, iş güvenliği uzmanı, doğumhane tecrübeli ebe, büro görevlisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alacak. Peki tüm bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılacak?

Eskişehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2018
Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatına yazımız sonunda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile başvuru yapabilirsiniz. İhtiyaç duyulduğu takdirde yapılan başvurular arasında işe alınacak olan personellerin seçimi gerçekleştirilmektedir. Hastane açıldıktan sonra çalışacak olan personeller için ise henüz iş başvuruları alınmaya başlanmadı. Başvurular alınmaya başlanıldığında ilanlara dair bütün detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız. Bu duyuruları kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapmak için aşağıda bulunan Eskişehir ilimiz için açılmış olan Facebook grubundan bizleri takip etmeniz yeterlidir. Bu yazımızda Eskişehir Şehir Hastaneleri iş ilanları hakkında detaylı bilgiler sunduk. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Eskişehir Şehir Hastanesi İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN

ESKİŞEHİR İŞ İLANLARI BAŞVURU VE ŞARTLARI
İlerleyen günlerde Eskişehir ili için yapacağımız kamu kurumları veya özel sektörden yeni iş ilanlarına ilişkin detaylı bilgiler ve başvuru formları Facebook üzerinde özel açtığımız Eskişehir Güncel İş İlanları adlı gruptan yayınlanacaktır. Yeni ilanları ve başvuru şartlarını hızlı ve yakından takip etmek istiyorsanız buraya tıklayın ve Eskişehir Güncel İş İlanları grubumuza katılın. Merak ettiğiniz tüm soruları Facebook grubumuzdan sorabilirsiniz.

DİĞER ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!
ElemanUzman.com, eskişehir şehir hastanesi konusunda tüm yeni haberleri ve duyuruları çok yakından anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk olarak bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle elemanuzman.com'un yayınladığı haberleri takip etmeniz ve hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. ElemanUzman.com'dan yapılan eskişehir şehir hastanesi duyurularını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi