Sefer görev emri olanlar hazır olsun...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sefer görev emri olanlar hazır olsun...
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun, ama şu anda ihtiyaç yok" çıkışı sonrası milyonlarca insan e-devlet'e akın etti. İşte sefer görev emri sorgulama sayfası...

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin Kahramanmaraş il kongresinde yaptığı konuşmada partililerin "Bizi Afrin'e götür" sloganı üzerine "Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun, ama şu anda ihtiyaç yok" dedi. Vatandaşlar E-Devlet üzerinden sefer görev emri olup olmadığını sorgulayabiliyor. Peki sefer görev emri nasıl sorgulanır? İşte sefer görev emri ile ilgili merak edilen tüm detaylar.


SEFER GÖREV EMRİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

SEFER GÖREV EMRİ NEDİR?

Bu emir kapsamında askerliğini yapan ve tezkeresini alan vatandaşların bir süre sonra oluşan askeri ihtiyaç nedeniyle yeniden askere alınması mümkün oluyor. Savunma Bakanlığı savaş ve diğer ihtiyaçlar halinde askere alınacak vatandaşların sefer görev emrinde, hangi birliğe katılacaklarını da düzenli olarak bildiriyor.


SEFER GÖREV EMRİM VAR MI, NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

En yakın Askerlik Şubesi başkanlığına bizzat müracaat ederek veya PTT şubelerinden alınabilen e-Devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr internet adresinden de öğrenilebiliyor.

Bu emrin sorgulanabileceği adres şöyle: https://www.turkiye.gov.tr/personel-sefer-gorev-emri-sorgulama
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi