Şanssızlık Eskişehir ekibinin yakasını bırakmıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şanssızlık Eskişehir ekibinin yakasını bırakmıyor
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehir'in temsilcilerinden olan Eskişehir Demirspor'un peşini şansızlıklar bırakmıyor. Eskişehir Demirspor, geride bıraktığımız pazar günü Sincan Belediyesi’ne konuk olmuştu. 3-1 kaybedilen maç sonrası Antrenör Yasin Söğüt önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil eden takımlardan olan Eskişehir Demirspor, geride bıraktığımız pazar günü Sincan Belediyesi’ne konuk oldu. 3-1 kaybedilen maç sonrası Antrenör Yasin Söğüt, ESGROUP spor servisinden Duhan Berk Ötsukarcı’ya konuştu. Söğüt, “Puan alabileceğimiz bir maçtı alamadık üzgünüz dedi”.

Oyunda kalmayı başarmıştık

Ligde 9. haftada Sincan Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Demirspor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı tutamayarak 3-1 yenilgi ile döndü. Antrenör Yasin Söğüt bu maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Söğüt, “Maçın ilk 15 dakikasına kötü başladık. O kötü başlangıçta rakip üstümüze baskı kurdu. O baskı sebebiyle de 1 tane penaltı kazandılar ve üstüne de 2 tane pozisyon kaçırdılar. Kalecimiz penaltıyı çıkartı ve bu bizim için güzel oldu çünkü oyunda kalmayı başarmıştık. Maç sırasında geçiş hücumları ile atak yapmaya çalışıyorduk. Bunun neticesinde net bir pozisyon yakaladık ve bu pozisyonu da gole çevirdik zaten. Daha sonrasında rakibimiz baskılı oyununu devam ettirdi. Hal böyle olunca bizde takım olarak savunma yapmaya çalıştık ve ilk devre 1-1 bitti” dedi.

Sıkıntılar devam ediyor

Söğüt, “İkinci yarıda maçı 65’inci dakikaya tuttuk. Bu sırada 2 tane çok net gol fırsatı yakaladık fakat bu pozisyonlardan yararlanamadık. Maçı 2-1 veya 3-1’e getirebilirdik fakat pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-1 devam etti. Sonrasında rakibimiz savunma hatamızdan faydalanarak 2-1 öne geçti. İyi mücadele ettik, oyun içerisinde kaldık ama sezon başından beri yaşadığımız sıkıntılar devam ediyor. Bunlar, basit hatalar, girilen pozisyonların gole çevrilememesi gibi olaylar. Takımımızın genç olması bizi zora sokuyor. Oyunun 65 ve 70’inci dakikalarından sonra maalesef maç içerisinde kopmalar meydana geliyor. Kaybettik üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Puan alabileceğimiz maçlar

İlk devrede kalan maçları da değerlendiren Yasin Söğüt, “Önümüzde şu an 3 tane maç var. Bu maçları puan alabileceğimiz maçlar olarak düşünüyoruz. Bu maçlardan maksimum puanı çıkartarak ikinci devreye daha umutlu girmeye çalışacağız. Hüseyin’in sportif sakatlığı devam ediyor Kaan’ın durumuna da bakacağız bir iyileşme var gibi gözüküyor. Kaan’ı riske atıp atmama konusunda hafta içi karar vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Maç Cumartesiye alındı

TFF Bölgesel Amatör Lig’de yer alan temsilcimiz Eskişehir Demirspor, 17 Aralık Pazar günü Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda Kaynaşlı Belediyespor’u konuk edecekti. Fakat aynı gün TFF 3 Lig’de ilimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi’nin Hacettepe karşılaşması olduğu için Demirspor-Kaynaşlı Belediyespor karşılaşmasının günü değişti. Bu maç cumartesi günü oynanacakken yetkililer müsabaka ile ilgili bilgileri ilerleyen tarihlerde yayınlayacaklar.
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi