Şampiyon Genç Milli Atletler Öğrencilerle Buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şampiyon Genç Milli Atletler Öğrencilerle Buluştu
A
a

Şampiyon Genç Milli Atletler Hisarcık'ta Öğrencilerle Buluştu

Sütiş Eskişehir
Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonluğu elde eden Kütahyalı genç milli atletler Hisarcık ilçesinde Şehitler Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Atletizm Dünya Gençler Şampiyonasında 1.500 metrede Dünya Şampiyonu olan Kütahyalı Milli Sporcu Oğuz Türker, Portekiz Kulüpler arası Kros Şampiyonasında takım halinde Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcu İbrahim Subaşı, 1.500 metre atletizm Balkan Şampiyonu Hacer Yılmaz ve Atletizm Milli Takım Antrenörü İdris Güleç Okul Yemekhanesinde öğrencilerle buluştu.
Öğrencilere faydalı olabilmek amacıyla bu söyleşiye katıldıklarını söyleyen Atletizm Milli Takım Antrenörü İdris Güleç, sporcuları tek tek tanıttı. Daha sonra şampiyon sporcular özgeçmişleri ve katıldıkları şampiyonalarla ilgili bilgiler verdi. Sohbet havasında geçen söyleşide milli sporcular öğrencilerin sordukları sorulara içtenlikle cevap verdiler.
Söyleşiye İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yılmaz Uçar, Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, Müdür Yardımcısı İbrahim Sezer, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi